St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Middelkoop Werkendam

Zondag Gesloten
Maandag 06.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 06.00 tot 18.00 uur
Woensdag 06.00 tot 18.00 uur
Donderdag 06.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 06.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 07.00 tot 12.00 uur

Middelkoop in het land van Heusden en Altena

Middelkoop Werkendam is het pareltje van alle Middelkoop locaties. Spiksplinternieuw en helemaal gebouwd op basis van ervaringen uit het verleden. Vindbaarheid van producten in de winkel, overzicht en ruimte stonden en staan hierbij centraal. De hoogwaardige kwaliteit producten van Middelkoop vind je uiteraard ook bij Middelkoop Werkendam. Ook de regio Heusden en Altena willen we graag voorzien van bouwmaterialen, gereedschap en bovenal betrouwbare service. Bovendien hebben we sinds 2016 een uitgebreide showroom met badkamermeubilair, vloeren, sanitair en nog veel meer.

Leren van klanten

De opgebouwde kennis en expertise van de andere filialen in Zaltbommel en Buurmalsen gebruiken we om in Werkendam nóg beter de klant te kunnen bedienen. Iedere dag leren we ook van onze klanten uit Werkendam en omstreken. Na tientallen jaren gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe (en soms) lastige situaties in de bouw. Welk product is er nodig? Kan Middelkoop dit leveren? En wat als we het snel nodig hebben? Bij Middelkoop Werkendam proberen we deze vragen om te zetten in daadkrachtige service. Samen met klanten komen we verder.

Kunstgras en showroom

In Werkendam hebben we naast het reguliere assortiment en de showroom ook diverse soorten kunstgras. Gloednieuw kunstgras of reststukken in de vorm van coupons. Uiteraard ongebruikt! Voor iedereen is er wat wils. Ons team in Werkendam helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes. Of dat nu gereedschap, verf, kleding of kunstgras is... Dat maakt niet uit! Trouwens, sinds 2017 hebben we een prachtige showroom in Werkendam. Pal naast de winkel. Hier zijn we best wel een beetje trots op. Wanneer kunnen wij je verwachten? 

Tip van Middelkoop

Afspraak? Niet nodig! Kom gewoon langs. Twijfel je over de juiste toepassing of gebruik van een product? We denken graag mee. Koffie of thee? Volgens onze klanten in Werkendam is daar niks mis mee...

De nieuwste locatie van Middelkoop

Middelkoop Werkendam is de derde vestiging van het familiebedrijf St. Middelkoop & Zn. De locatie in Werkendam is geopend in december 2014. Ook dit filiaal biedt het complete assortiment zoals je wellicht al van ons gewend bent. Met deze locatie willen we de markt bedienen in het land van Heusden en Altena en verdere omgeving.

Wat vind je bij Middelkoop Werkendam?

Middelkoop Werkendam wordt gekenmerkt door:

  • Uitstekend advies voor, tijdens en na je klus of project
  • Vakmanschap en kundige medewerkers
  • Kwaliteitsproducten met alleen maar A-merken
  • Een groot assortiment kunstgras van Kunstgrasgigant
  • De meest complete showroom in de regio sinds 2017

Middelkoop Werkendam is dé organisatie voor gereedschap en allerlei bouwmaterialen voor Werkendam en omstreken. Professionals en particulieren zijn bij al onze vestigingen op de juiste plek voor het juiste product of oplossing van een (technisch) probleem. Bouwmaterialen, ijzerwaren, gereedschappen, verf, bedrijfskleding en leidingsystemen. Ook kun je in Werkendam terecht bij Middelkoop Verhuur. De ideale locatie voor het huren van machines en rolsteigers. Kortom: is kopen voor jouw situatie te duur? Kom dan gerust eens naar Middelkoop Verhuur.

ZEKER.
MIDDELKOOP


Naar het assortiment >