St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Wienese

Degelijk, ergonomisch en veilig klimmateriaal voor de professional

Inc. BTW

Wienese klimmaterialen

Wienese is uitgegroeid tot de allround leverancier van St. Middelkoop voor klimmaterialen speciaal voor de professional werkzaam in de schilderbranche, bouw, industrie en techniek. Het Wienese assortiment bestaat o.a. uit trappen, ladders, rol- en vouwsteigers waarbij kwaliteit, ergonomie en veiligheid altijd voorop staat. De Wienese producten voldoen allen aan de gestelde normen, wet- en regelgeving.De klimmaterialen van Wienese kunt u bij St. Middelkoop online aankopen met daarbij altijd de beste service!

Wienese trappen

De producten van Wienese bieden een breed scala aan aluminium trappen. U kunt kiezen uit een dubbele trap, een Giant trap, een Master bordestrap of een bordestrap met extra plateau. De Wienese trappen zijn van hoogwaardig aluminium voor intensief professioneel gebruik. De kwaliteit en afwerking van de klimmaterialen zorgen hierbij voor optimale veiligheid, ergonomie en levensduur. Wienese ladders De aluminium ladders van Wienese bestaan uit de Supreme serie, Multiladders en Telescoopladders voor intensief professioneel gebruik. De Supreme serie heeft verschillende varianten waarbij u de keuze heeft uit een opsteekladder, reformladder, optrekladder of een enkele ladder. De Multiladders van Wienese bestaan uit twee varianten: de standaard en de leveler. Tot slot bestaan de professionele Telescoopladders uit twee verschillende maten (1x11 en 1x13 sporten). Deze multifunctionele ladders van Wienese staan garant voor veiligheid en kwaliteit!

Wienese rol- en vouwsteigers

De Wienese rol- en vouwsteigers zorgen voor een veilige en flexibele werkplek waarbij tot maar liefst 14 meter hoog (inclusief verankering) gewerkt kan worden. Net als de Wienese ladders en trappen zijn de steigers van Wienese van hoogwaardig aluminium gemaakt. De rolsteigers en vouwsteigers zijn flexibel doordat deze producten snel en makkelijk te (de-)monteren zijn. Bovendien zijn deze steigers eenvoudig te verplaatsen op uw werkplek.