Vestiging Buurmalsen

Bij Middelkoop Buurmalsen hechten we grote waarde aan een hoogwaardig productniveau. De kwaliteit van uw eindresultaat hangt tenslotte samen met de toepassing van de gebruikte materialen. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment bouwmaterialen, (kunststof)leidingsystemen, hout, plaatmateriaal, ijzerwaren, gereedschappen, isolatiemateriaal, PBM's en werkkleding. Mochten we onverhoopt het door u gewenste product niet voorradig hebben kunnen we dit op bestelling met een zeer snelle levertijd toch voor u verzorgen.

Onze kennis gaat veel verder dan bij de bekende bouwmarkten. Hierdoor kunnen we u een gedegen advies geven voor uw project. Elke productgroep heeft een aantal specialisten die voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hanteren we ruime openingstijden. Snelheid van leveren is voor ons vanzelfsprekend. Uiteraard op de juiste locatie en op het afgesproken tijdstip.

Buurmalsen

Zondag gesloten
Maandag 06.00 tot 18.00u
Dinsdag 06.00 tot 18.00u
Woensdag 06.00 tot 18.00u
Donderdag 06.00 tot 18.00u
Vrijdag 06.00 tot 17.00u
Zaterdag 07.00 tot 12.00u

Historie

Steven Middelkoop zette ca. 1970 de grote stap om een eigen bedrijf te beginnen. Hij was zijn hele leven al werkzaam in het slopersvak en verzamelde en verkocht materialen die vrijkwamen bij de sloop van woningen en andere gebouwen.

Omdat de activiteiten bleven toenemen, besloot hij St.Middelkoop en Zn BV op te richten, waarbij 'St' voor Steven stond. Al snel gingen zijn zoons bij hem aan de slag.

Sinds 1992 zijn de activiteiten van het bedrijf enorm uitgebreid. Al snel werden er nieuwe bouwmaterialen aan het assortiment toegevoegd. Later ging het bedrijf ook projecten en begeleiding verzorgen en complete installaties en systemen ontwerpen en leveren. St. Middelkoop en Zn groeide snel, breidde uit en ging internationaal werken. De grootste kracht van St.Middelkoop en Zn is het zeer brede, complete assortiment onder één dak! 'Bel Middelkoop maar, die heeft het wel liggen', is een veel gehoorde uitspraak in de klantenkring!

Er is inmiddels bijna geen sector meer te bedenken die geen materialen van St.Middelkoop en Zn nodig heeft. St.Middelkoop en Zn blijft voortdurend alert op mogelijke verbeteringen en nieuwe producten. Met snelheid, service, advies en een hoogwaardig productniveau wil het bedrijf de beste oplossing bieden voor elk probleem van de klant.

Daarmee is St.Middelkoop&Zn.BV groot geworden en daarmee zal het bedrijf zich in de toekomst blijven vernieuwen!