Vestiging Werkendam

Bij Middelkoop Werkendam hechten we grote waarde aan een hoogwaardig productniveau. De kwaliteit van uw eindresultaat hangt tenslotte samen met de toepassing van de gebruikte materialen. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment bouwmaterialen, (kunststof)leidingsystemen, hout, plaatmateriaal, ijzerwaren, gereedschappen, isolatiemateriaal, PBM's en werkkleding. Mochten we onverhoopt het door u gewenste product niet voorradig hebben kunnen we dit op bestelling met een zeer snelle levertijd toch voor u verzorgen.

Onze kennis gaat veel verder dan bij de bekende bouwmarkten. Hierdoor kunnen we u een gedegen advies geven voor uw project. Elke productgroep heeft een aantal specialisten die voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hanteren we ruime openingstijden. Snelheid van leveren is voor ons vanzelfsprekend. Uiteraard op de juiste locatie en op het afgesproken tijdstip.

Werkendam

Zondag Gesloten
Maandag 06.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 06.00 tot 18.00 uur
Woensdag 06.00 tot 18.00 uur
Donderdag 06.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 06.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 07.00 tot 12.00 uur

Middelkoop Werkendam is de derde vestiging van het familiebedrijf. Welke geopend is in december 2014. Ook dit filiaal biedt het compleet assortiment zoals u van ons gewend bent. Met deze locatie willen we de markt bedienen in het land van Heusden en Altena en verdere omgeving.

Wij staan garant voor:

  • Goed advies

  • Vakmanschap

  • Kwaliteit

  • Service

  • Garantie

St. middelkoop en zn BV in werkendam is de groothandel in bouwmaterialen voor professionals en particulieren. waar men terecht kan voor bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen, verf, bedrijfskleding en leidingsystemen. Ook zijn wij in bezit van een verhuur afdeling waar u terecht kunt voor het huren van machines en rolsteigers.