Vestiging Zaltbommel

Bij Middelkoop Zaltbommel hechten we grote waarde aan een hoogwaardig productniveau. De kwaliteit van uw eindresultaat hangt tenslotte samen met de toepassing van de gebruikte materialen. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment bouwmaterialen, (kunststof)leidingsystemen, hout, plaatmateriaal, ijzerwaren, gereedschappen, isolatiemateriaal, PBM's en werkkleding. Mochten we onverhoopt het door u gewenste product niet voorradig hebben kunnen we dit op bestelling met een zeer snelle levertijd toch voor u verzorgen.

Onze kennis gaat veel verder dan bij de bekende bouwmarkten. Hierdoor kunnen we u een gedegen advies geven voor uw project. Elke productgroep heeft een aantal specialisten die voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hanteren we ruime openingstijden. Snelheid van leveren is voor ons vanzelfsprekend. Uiteraard op de juiste locatie en op het afgesproken tijdstip.

In 1998 maakte Middelkoop de stap om een nieuwe vestiging te openen in Zaltbommel. Dit door de toenemende vraag van onze klanten uit die regio. De vestiging Zaltbommel telt inmiddels 20 ervaren werknemers die iedere dag voor u klaarstaan om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren. Ook wordt sinds 2015 de complete logistiek verzorgd vanuit de vestiging Zaltbommel.

 

Zaltbommel

Zondag Gesloten
Maandag 06.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 06.00 tot 18.00 uur
Woensdag 06.00 tot 18.00 uur
Donderdag 06.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 06.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 07.00 tot 12.00 uur