St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Assortiment

Alles wat je nodig hebt ligt al klaar!

Topkwaliteit en A-merken? Altijd het beste gereedschap zonder zorgen? Zeker. Middelkoop

Ons assortiment is grotendeels samengesteld voor de professional in de bouw. Natuurlijk kunnen consumenten ook bij ons terecht. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment op voorraad. Als dit niet het geval is kunnen we ieder gewenst product uiterst snel leveren. Wat vind je bij Middelkoop? Veel, heel veel! Denk aan hout en bouwmaterialen, ijzerwaren, (kunststof)leidingsystemen, gereedschappen, isolatiemateriaal, beregeningsinstallaties, bedrijfskleding en veiligheidsmateriaal. En nog veel meer...

Je kunt bij ons terecht voor al je producten en artikelen voor o.a. de bouw, grond-weg-en-waterbouw, tuin, tuinbouw, argrarische en industriele sector en natuurlijk voor de klus in en om het huis.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitstekend adviseren in de meest uiteenlopende projecten. Elke productgroep heeft een aantal specialisten die voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden of je te adviseren.