St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Palen

Geïmpregneerde palen

Omdat hout van nature zeer vatbaar is voor diverse aantastingen als schimmels en insecten raden wij vaak aan om geïmpregneerde palen te kopen als je dit buiten gaat gebruiken.

Buitengebruik

Geïmpregneerde palen zijn zeer geschikt voor buitengebruik omdat het dankzij het impregneren zeer waterafstotend, schimmelwerend en brandvertragend is geworden. Hierdoor gaan de palenlanger mee en de palen blijven er mooi uit zien. Geïmpregneerde palen zijn een stuk goedkoper dan hardhouten palen en gaan bijna net zolang mee, namelijk: 10 tot 15 jaar.

Waarom bij Middelkoop?

Dankzij onze experts kunnen wij je een passend advies geven en deze palen ook naar de gewenste lengtes zagen. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment waardoor wij ervan overtuigd zijn dat wij je kunnen helpen.