St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Ladders

Inc. BTW

Ladders in alle soorten en maten

Bij Middelkoop hebben we ladders in alle soorten en maten. Zo hebben we reformladders, schuifladders, telescoopladders en vouwladders in ons assortiment. Iedere laddersoort heeft zo zijn voor- en nadelen. Door deze verschillen te noemen hoopt Middelkoop je een zo compleet mogelijk beeld te geven.

Reformladders

Reformladders worden veel gebruikt in de bouw. Deze veelzijdige ladder maakt het mogelijk om de ladder zowel tegen een muur als vrijstaand te gebruiken, door de ladder eenvoudig in de A-stand te plaatsen. Deze ladders beschikken over een drukvaste spreidstand beveiliging, waardoor de ladder ten alle tijden stevig staat. Een nadeel is dat deze ladders minder compact zijn op te bergen.

Schuifladders

Schuifladders zijn in tegenstelling tot de reformladders alleen tegen objecten aan te plaatsen en daarom is deze niet vrijstaand te gebruiken. Schuifladders worden ook wel eens opsteekladders genoemd. Opsteekladders bestaan uit minimaal 2 uitschuifbare delen. Voordeel van de opsteekladders is dat er met een simpele ladder een grote hoogte bereikt kan worden.

Telescoopladders

Wat telescoopladders of telescopische ladders handig maakt is de beperkte opberglengte. Zo kan je hem makkelijk vervoeren, maar lever je niet in op de werklengte van je ladder. De ladder is niet vrijstaand te gebruiken. Daarnaast is de ladder eenvoudig in- en uit te schuiven.

Vouwladders

Vouwladders zijn uitermate geschikt als het gaat om stabiliteit. Deze ladders hebben een zeer beperkte transportlengte, terwijl de werkhoogte er niet minder om wordt. Deze ladders zijn ook als dubbele ladders te gebruiken en met verstelbare poten zijn de ladders ook op ongelijke ondergronden te gebruiken. Daarnaast kunnen de ladders in verschillende vormen worden gevouwen, zodat hij het meeste profijt oplevert voor jouw klus.

Gerenommeerde merken

Middelkoop heeft alleen kwaliteitsmerken in het assortiment. Vooraanstaande merken die Middelkoop in het assortiment voert zijn Wienese en Altrex. Ook deze merken hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent de veiligheid van klimmateriaal. Hierdoor kan Middelkoop met een gerust hart de materialen meegeven, zodat je veilig op hoogte kan werken.

Wienese ladders

De  aluminium ladders van Wienese bestaan uit de Supreme serie, Multiladders en Telescoopladders voor intensief professioneel gebruik.

De Supreme serie heeft verschillende varianten waarbij u de keuze heeft uit een opsteekladder, reformladder, optrekladder of een enkele ladder. De Multiladders van Wienese bestaan uit twee varianten: de standaard en de leveler. Tot slot bestaan de professionele Telescoopladders uit twee verschillende maten (1x11 en 1x13 sporten).

Deze multifunctionele ladders van Wienese staan garant voor veiligheid en kwaliteit!

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je de door jou gewenste ladder niet gevonden? Neem contact op met een van onze vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag om een geschikte oplossing te zoeken.

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.