St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Cilinders

Inc. BTW

Cilinders

Ook voor uw cilinder kunt u terecht bij st Middelkoop en Zn.

De cilinder is het onderdeel van het slot waar de sleutel in gaat. De meesten hebben een SKG-keurmerk, waardoor deze geschikt zijn voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met gelijksluitende cilinders kunt u met een sleutel alle deuren openen. Alle cilinders worden standaard met drie sleutels geleverd. Er zijn dubbele cilinders, halve cilinders en knopcilinders.

Wist u dat 36% van alle inbraken via de achterdeur plaatsvindt? Het is daarom heel belangrijk ook je achterdeur te voorzien van goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk van Nemef. De adviseurs van st Middelkoop en ZN leggen u graag uit uit hoe je in 'no time' een veilige achterdeur creëert.

Heeft u speciale wensen vraag het onze adviseurs.