St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Zoldertrappen

Inc. BTW

Voor iedere vliering een passende trap

Op het gebied van zoldertrappen, ook wel vlizotrappen genoemd, voert Middelkoop 2 merken in het assortiment, namelijk Altrex en Novoferm. Beide merken zijn eenvoudig te installeren.
De vlizotrappen worden volledig voorgemonteerd aangeleverd inclusief luik. De traptreden zijn voorzien van een antislipprofiel. Daarnaast zijn er diverse accessoires verkrijgbaar, zoals een 3-zijdig traphek en een veiligheidsleuning. Je hoeft niet bang te zijn voor tocht rond de opening van de zoldertrap, want het luik is geïsoleerd en is voorzien van een tochtstrip. Dit bespaart toch weer op de stookkosten. Daarnaast heb je geen last van de spanningsveren, omdat de veren tussen de bak en het luik zijn weggewerkt. Zo heb je daar geen last van als je de trap op loopt.

Een groot voordeel van de vaste trappen naar zolder is dat je nooit meer een losse ladder hoeft te gebruiken. Daarnaast kan je de ruimte op zolder optimaal gebruiken, omdat de trap geen zwenkruimte op zolder vereist. Zo kan je tot vlak voor de trap alle vloerruimte gebruiken.
De bediening van de trappen vindt plaats door middel van de bijgeleverde trekstok.

Afwijkende maten

Zie je de maat die jij nodig hebt niet op de website staan? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of kom gewoon eens langs. Onder het genot van een bakje koffie kunnen onze medewerkers bekijken wat de opties zijn, want Middelkoop gaat door waar een ander stopt.