St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Vurenhout als timmerhout

Vurenhout

Vurenhout is het meest gebruikte houtsoort in Nederland. Dit komt omdat het makkelijk te bewerken is en daarnaast is vuren ook nog eens relatief goedkoop. Omdat veel professionele timmermannen en klussers werken met vuren hout heeft Middelkoop een uitgebreid assortiment in de houtloods liggen. Heel veel kopmaten en lengtes direct beschikbaar voor je klus. Op maat laten zagen? Geen probleem. Daar hebben we een geschikte houtzagerij voor met een grote platenzaag. Op elke vestiging.

Welk type vurenhout vind je in onze voorraad?

-       Planken
-       Latten
-       Balken
-       Vloer-, velling-, en kraaldelen
-       Palen

Jouw hout- en bouwpartner in de regio

Door ons grote assortiment zijn wij ervan overtuigd dat er altijd wel iets bij zit wat je nodig hebt. Daarnaast kunnen onze houtexperts je ook een passend advies geven of je naar een ander product verwijzen dat beter bij je wensen past. Maar dat is niet het enige. Middelkoop kan het hout ook naar de gewenste afmetingen zagen zodat je altijd het juiste hout en de juiste afmetingen hebt.