St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Ladder- en steigeraccessoires

Inc. BTW

Alle accessoires voor jouw ladder en steiger

Voor ladder- en steigeraccessoires kunt u ook terecht bij Middelkoop. Wanneer u al een ladder of steiger hebt kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen kapot gaan. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je op zoek bent naar extra accessoires voor je ladder of steiger. Ook hiervoor kan je terecht bij Middelkoop.

Zo kan je bijvoorbeeld extra opbouwframes en schoren voor je steiger vinden op de webshop van Middelkoop. Hierdoor kan je je huidige steiger eenvoudig uitbreiden, zodat hij altijd voldoet aan de klussen die je moet doen.

Kan je een onderdeel niet vinden?

Neem dan contact op via de mail of telefoon, of kom gewoon langs in een van de winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om een passende oplossing voor jouw probleem te zoeken.

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.