Uw bestelling thuisbezorgd?

Wil je de materialen door ons laten bezorgen of zelf komen afhalen?

Flexibel

Een snelle levering van de door jou gewenste materialen is vaak essentieel. Heb je de artikelen of materialen direct nodig? Kom dan langs op een van onze vestigingen om het snel af te halen. Je kunt ook direct online bestellen en kiezen voor afhalen op een door jou gekozen Middelkoop vestiging. Dan zetten wij de order meteen voor je klaar en kun je snel weer aan de slag! Kijk wel even of de materialen ook voorradig zijn op de geselecteerde afhaallocatie.

Afleveren

Natuurlijk staat onze logistieke afdeling altijd voor je klaar om de goederen af te leveren waar je zou willen. Dagelijks vervoeren wij de bestellingen vanuit onze vestigingen door heel Nederland en soms zelfs in het buitenland. Bij ons ben je altijd verzekerd van een levering volgens afspraak.
Omdat wij onze eigen logistiek- en transportsystemen beheren zijn we in staat om ons assortiment op de door jou gewenste tijd binnen 24 uur door heel Nederland te leveren! Bij ons kun je zelf aangeven wanneer je de vracht het liefst zou willen ontvangen. En als je s'middags onverwachts iets nodig hebt, zoeken wij direct naar een oplossing om je alsnog dezelfde dag de betreffende materialen te leveren.

Een snelle service is ons hoogste doel!!

Logistiek

St. Middelkoop & Zn heeft een hechte samenwerking met VTN Transport uit Nieuwaal. De chauffeurs van VTN dragen zorg voor een juiste bezorging van de materialen op de gewenste locaties. Samen met het logistieke team van Middelkoop wordt er op die manier gewerkt aan een snelle, effectieve en correcte aflevering van de materialen.

Van A-Z! Door Middelkoop geregeld... zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Vrachtauto wordt geladen - VTN