St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Electrisch gereedschap

Electrisch gereedschap

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig en professioneel gereedschap dan is Middelkoop voor jou echt de oplossing. Wij hebben een zeer breed assortiment van diverse topmerken. Met onze grote voorraad van de verschillende merken in 3 vestigingen en door snelle toeleveranciers kunnen wij je perfect bedienen. Door het regelmatig volgen van trainingen van fabrikanten of leveranciers door onze medewerkers weten wij alles van de nieuwste innovaties en machines. Wij adviseren je graag in een van onze vestigingen of online in onze webshop.

Merken

Wij leveren de meest professionele merken die in de bouwwereld te verkrijgen zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld alles leveren van onder andere de topmerken: Dewalt, Festool, Hitachi, Fein, Starmix, Interdynamics, Airmec etc. Dit zijn de merken van bouwend Nederland. Wij gaan alleen voor het beste! Maar ook de minder bekende merken staan bij ons klaar voor de klanten. Minder bekend, maar kwalitatief gelijkwaardig. Denk bijvoorbeeld aan de aggregaten van Geko of de gatzagen van Profit.

Assortiment

Ons assortiment is enorm breed geworden door onze jarenlange ervaring. Wij leveren alle machines op accu zoals: boor/schroef machines, schuurmachines, breekhamers, boorhamers, afkortzagen, haakse slijpers, lasers etc. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan stofzuigers, lasers, lamellenfrezen, verfstrippers, schaafmachines, bovenfrezen, compressoren en aggregaten. Ook hebben wij het Flexvolt 54v programma van Dewalt op voorraad.