St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

PVC drukleidingen

PVC drukleidingen

Op het gebied van drukleidingen voor uw beregening, agrarische of technische installatie vindt u bij ons een compleet assortiment. Ook hebben we alle toebehoren hiervoor liggen. Wij leveren drukbuis vanaf 12mm met de daarbij behorende hulpstukken. Drukbuizen van 7,5 bar, 10 bar, 16 bar etc. hebben wij op voorraad liggen.

Hulpstukken hebben we van de A-merken Plasson en VDL. Door deze hoge kwaliteit kunt u hoogwaardige installaties verzorgen. Wij hebben puntstukken, schroefbussen, bochten, T-stukken en allerlei overgangen voor handen. Ook zware schuifmoffen voor reparaties en dergelijke zijn voor ons geen probleem. Krijg een impressie van ons grote assortiment op onze webshop of kom langs in een van onze vestigingen. Wij staan u graag bij met advies en raad in alle projecten. Wij denken met u mee!