St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

DRUKVAST XPS 600 X 1250MM

Vergroten
 DRUKVAST XPS 600 X 1250 X 20MM

DRUKVAST XPS 600 X 1250MM

Omschrijving

Omschrijving
Styrisol isolatieplaten zijn hardschuimplaten in geel geëxtrudeerd polystyreenschuim met gesloten celstructuur, voor gebruik als thermische isolatie.

Voor de isolatie van woningen en utiliteitsgebouwen moeten de isolatieplaten aan volgende eigenschappen voldoen: Een hoge thermische weerstand. Ongevoelig voor wateropname. Een hoge permanente drukweerstand. Bestand tegen veroudering. Ongevoel...
Styrisol isolatieplaten zijn hardschuimplaten in geel geëxtrudeerd polystyreenschuim met gesloten celstructuur, voor gebruik als thermische isolatie.

Voor de isolatie van woningen en utiliteitsgebouwen moeten de isolatieplaten aan volgende eigenschappen voldoen: Een hoge thermische weerstand. Ongevoelig voor wateropname. Een hoge permanente drukweerstand. Bestand tegen veroudering. Ongevoelig voor schimmels en bacteriën. Geen voedingsbodem voor insecten en knaagdieren. Moeilijk ontvlambaar. Makkelijk verwerkbaar. Recycleerbaar

Geëxtrudeerd polystyreen hardschuim is niet biologisch afbreekbaar. Het vormt geen gevaar voor bodem- of waterverontreiniging. Bovendien zijn Styrisol isolatieplaten 100 % recycleerbaar.

Styrisol bevat een vlamvertragend middel. Geëxtrudeerd polystyreen hardschuim is echter brandbaar en mag niet worden blootgesteld aan open vuur of een andere brandhaard. Indien polystyreen hardschuim brandt, ontstaat er een aanzienlijke rookontwikkeling. De verbrandingsproducten zijn kool-monoxide, koolstofdioxide en roet.

Geëxtrudeerd polystyreen hardschuim kan worden toegepast in combinatie met de meeste bouwmaterialen (kalk, cement, pleister, watervrij gips, alcoholen, zuren en basen). Bepaalde organische stoffen op basis van oplosmiddelen, koolteer en afgeleide producten, tasten het materiaal aan. Verf-verdunners en oplosmiddelen zoals aceton, ethylacetaat, benzine, tolueen en white spirit beschadigen de platen. Er dient steeds in de gebruiksaanwijzingen van de verschillende fabricanten nagezien te worden of het product geschikt is voor toepassingen met polystyreen hardschuim.
Daarom bestel je bij Middelkoop
  • Voor 9:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Retour? Wij doen niet moeilijk
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Heb je een vraag

Direct contact
Stuur een mailtje naar online@stmiddelkoop.nl of bel direct 0418-82 02 80 of kom gewoon naar één van onze winkels.

Bestellen van losse stuks

quantity popup tekst